maanantai 17. lokakuuta 2011

Alku aina haastavan hauskaa :-D

Eka päivä on takana ja tokan päivän aamu alkamassa. Eilen en enää ehtinyt takaisin "blogiini" kun oli kaikkea ohjelmaa. Eilen aloitin elämäni ensimmäisen blogin JEE!! Ja opin käyttämään google kalenteria tai ainakin ymmärrän perusteet, osaan luoda jopa välilehden blogiini taito jonka voin opettaa siipalleni ;-). Opi ja opeta muillekin onkin päivän mottoni!

7 kommenttia:

  1. Google kalenteri on tosiaan aika näppärä. Erityisesti sähköpostimuistutukset tulevista tapahtumista ovat itselleni hyödyllisiä, kun olen toisinaan vähän unohtelevainen kaiken arkisen kiireen keskellä.

    VastaaPoista
  2. Mulla kanssa tulee olemaan toi kalenteri käytössä, ja miehelle lupasin kanssa sen käytön opettaa.

    VastaaPoista
  3. Mä kans aloitin ensimmäisen blogini, tosi jännää. Vähän vielä hakee, että mitä kaikkea sitä blogiin kirjoittaisin.
    Ehkäpä jossain vaiheessa saan jotain asiapitoistakin kirjoiteltua ;)!

    VastaaPoista
  4. Ihan mielenkiinnosta: käytättekö "perinteistä kalenteria" vielä Googlekalenterin rinnalla? Itse en usko virtuaalikalentereiden lopettavan "paperikalenterin" käyttämistäni :)

    VastaaPoista
  5. Minä käytän sekä perinteistä paperikalenteria, että kalenteria matkapuhelimessa. Kahden tai useamman kalenterin käyttämistä ei kai suositella, mutta ajattelinpa ottaa google-kalenterinkin käyttöön. Jospa vaikka mieheni kanssa saisi sitä kautta synkattua tekemisiä/menemisiä jne. Jännä nähdä syrjäyttääkö google-kalenteri minulla paperi- vai kännykkäversion.

    VastaaPoista
  6. Itse käytän aivan perinteistä kalenteria työasioiden hoidossa. Sen sijaan aktiivisesti koripalloilevien lasteni joukkueenjohtajat päivittävät harjoitus- ja pelitietoja google-kalenteriin. Pääsen mistä tahansa tarkistamaan, milloin ja missä täytyy seuraavaksi olla.

    Kun kalenterit pystyy vielä näpsäyttämään "päällekkäin", todella nopeasti näkee, milloin tarvitaan kahta kuskia ja milloin selvitään yhdellä. Ihan älyttömän kätevää!

    VastaaPoista
  7. Minä en käytä enää lainkaan perinteistä kalenteria. Minulla on monta kalenteria käytössä ja käytän niitä samalla idealla kuin Katikin.

    VastaaPoista